De Après-skikelder

Après-ski in hartje Oirschot? Dat kan in onze sfeervolle Après-skikelder. Deze ondergrondse berghut combineert Brabantse gemoedelijkheid met het ware skigevoel, Oostenrijkse meubels en klederdracht, een knapperend haardvuurtje, glühwein en sneeuw. Tirol in Oirschot: een bijzondere ervaring!

  • Apres ski feest in De 3 Cronen
  • Feesten aan hangtafel in de apres ski hut
  • Dienblad met drank
  • Mooie inrichting in de apres ski hut

Deze locatie is geschikt voor verschillende feesten, zoals verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, themafeesten, jubileumfeesten en huwelijksfeesten. Ook zorgen wij voor een dj, lekkere hapjes en drankjes op uw feest. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden voor u beschikbaar. De Après-skikelder is een erg unieke locatie met een gezellige sfeer en elke zondag vanaf eind september open vanaf 18.00 uur. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden, verder kunt u ook informatie vinden op de Facebook & Twitter van de Après-skikelder en u kunt digitaal op de hoogte blijven via de e-mail en mobiele telefoon.

Ook voor feesten en partijen, eventueel compleet met barbecue, kunt u in onze skikelder terecht. Bel voor een vrijblijvende offerte.

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek