Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten zijn altijd een plezier om te organiseren voor ons. Elk bedrijf is weer anders en heeft een geheel eigen identiteit. Dus zal ook elk bedrijfsfeest anders zijn. Een gezellig samenzijn, een teambuildingsavond, een educatieve sessie ... u zegt het maar. Bij ons kunt u terecht voor bedrijfsfeesten in alle soorten, maten en doelstellingen.

  • Bedrijfsfeest locatie De Gevelhof
  • Bedrijfsfeest in Brabant vieren in de Vorkamer
  • Gezellig bedrijfsfeest bij Eindhoven

Bedrijfsfeest locatie

Een goede bedrijfsfeest locatie is uiteraard een van de eerste wensen. Deze bedrijfsfeest locatie moet enerzijds prima bereikbaar zijn voor iedereen. En anderzijds moet de bedrijfsfeest locatie zelf perfect aansluiten bij de uitstraling en identiteit van uw bedrijf, uw personeel en uw doelstelling voor het feest. Maar u moet er zich bovenal meteen thuis kunnen voelen! En dat doet u bij ons gegarandeerd. U kunt rekenen op een professionele organisatie maar Brabantse gemoedelijkheid. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest verloopt naar uw wensen.

Bedrijfsfeest Brabant

Restaurant De 3 Cronen is uitermate centraal gelegen in hartje Oirschot, op een steenworp van de snelweg tussen Eindhoven en Tilburg. Een centraal gelegen en prima bereikbare plaats dus voor een bedrijfsfeest in Brabant.

Ook als u op zoek bent naar een bedrijfsfeest locatie in of rondom Eindhoven, denk dan ook eens aan ons! Op zo’n 15 km afstand ligt Oirschot onder de rook van Eindhoven. Maar de stadse hectiek ligt mijlenver hier vandaan. De sfeer van het schilderachtige Oirschot is uniek! Dus ook voor uw bedrijfsfeest Eindhoven zijn wij zonder meer een excellente keuze.

De volgende feesten behoren ook tot de mogelijkheden:

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek