Feestlocatie De 3 Cronen

Onze feestlocatie in hartje Oirschot mag best uniek genoemd worden. Ons monumentale pand aan de schilderachtige markt straalt de Bourgondische rijkdom uit van vroegere eeuwen. Waar vind je nog zo’n geweldige feestlocatie in Brabant?

  • Markt binnen in onze feestlocatie
  • Tafel in het eetgedeelte van onze feestlocatie in Brabant
  • Feestlocatie Eindhoven met ruimte voor groepen
  • Uit eten in Brabant

Feestlocatie Brabant

Als u op zoek bent naar een feestlocatie in Brabant met een luxe, exclusieve, historische uitstraling, maar waarbij uw gezelschap toch intiem en in een huiselijke sfeer met elkaar kan genieten van de Bourgondische gerechten en gezelligheid, dan bent u bij De 3 Cronen aan het juiste adres. Met recht een top feestlocatie in Brabant!

Want Oirschot was lange tijd de hoofdstad van Kempenland, een van de vier kwartieren van de Meierij van 's-Hertogenbosch. Het is een van de schilderachtigste plaatsen van de hedendaagse Kempen en geniet, dankzij twee beschermde dorpsgezichten en meer dan 300 rijks- en gemeentelijke monumenten, van de grootste 'monumentdichtheid' van Nederland. Bij ons kunt u genieten van heerlijk eten en veel gezelligheid tijdens uw feest. Bovendien ligt Oirschot langs de snelweg tussen Eindhoven en Tilburg. Een centraal gelegen en prima bereikbare plaats dus in de categorie restaurants en feestlocaties Brabant. En feestlocatie De 3 Cronen is daarin beslist een toppertje!

De volgende feesten en partijen behoren ook tot de mogelijkheden:

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek