Huwelijksfeesten

Niet alleen opent Restaurant De 3 Cronen graag zijn deuren voor gasten die bij ons komen dineren, maar ook uw feesten verzorgen we graag voor u. Ook die hele speciale: uw huwelijksfeest!

  • Mooie kamer aan de voorkant van het restaurant voor een huwelijksdiner
  • Besloten kamer voor een heerlijk huwelijksdiner op een huwelijksfeest
  • Ruimte voor groepen in onze huwelijksfeest locatie
  • Huwelijksfeest locatie in ons restaurant
  • Zicht op de kerk vanaf onze locatie voor huwelijksfeesten

Bijzonder huwelijksfeest

Uw huwelijk is een gebeurtenis, zo bijzonder dat er maandenlang naartoe wordt geleefd. Een dag die u nooit meer zult vergeten. Uiteraard hoort bij het ja-woord, tenslotte een levenslange verbintenis, een even bijzonder huwelijksfeest. Dat was eeuwen geleden al zo, en ook nu delen we graag ons geluk met familie en vrienden.

En bij ons is iedereen van harte welkom. Ook rolstoelgebruikers kunnen bij ons terecht. Onze zaak (ook het toilet) is geheel rolstoeltoegankelijk.

Huwelijksfeest locatie

Voorbereidingen voor de grote dag beginnen meestal met het kiezen van de huwelijksfeest locatie. Waar houden we de receptie? Waar gaan we met z’n allen genieten van het huwelijksdiner en waar dansen we onvermoeibaar de nieuwe dag tegemoet? Allemaal zorgen die wij in één klap voor u kunnen wegnemen: bij De 3 Cronen! De huwelijksfeest locatie bij uitstek.

Onze huwelijksfeest locatie in hartje Oirschot mag best uniek genoemd worden. Ongeëvenaard romantisch met waar je ook kijkt, schilderachtige geveltjes en accessoires. De inrichting straalt luxe maar ook huiselijke warmte uit. We zijn met recht trots op ons monumentale pand aan het schilderachtige dorpsplein.

Oirschot zelf loopt over van de schilderachtige doorkijkjes, steegjes, en geveltjes en telt meer dan 300 monumenten. Ideaal dus voor een geweldige bruidsreportage! Waar vind je nog zo’n geweldige huwelijksfeest locatie?

Huwelijksdiner

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze voortreffelijke Frans-Nederlandse keuken van ons restaurant te Brabant! Superheerlijke voorafjes, Bourgondische hoofdgerechten en tongstrelende toetjes. Een vegetarisch menu, speciale dieetwensen, live muziek? We kunnen met al uw wensen voor het huwelijksdiner rekening houden. Of uw gezelschap nu groot is of juist intiem klein. Wij zijn erop voorbereid.

De volgende feesten zijn ook mogelijk in De 3 Cronen:

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek