Jubileum ideeën

In ons prachtige monumentale restaurant in Oirschot uit 1650, bomvol sfeer en originaliteit, komen de beste jubileum ideeën voor feesten tot stand.

  • Leuke ideeen voor uw jubileum
  • Jubileum vieren bij De 3 Cronen
  • Prachtige kamer voor het mooiste jubileum
  • Antieke details in restaurant De 3 Cronen

Jubileum vieren

Een jubileum is een gedenkwaardig moment. U staat even extra stil bij een speciale gebeurtenis, zoals een huwelijk, indiensttreding van een medewerker of de oprichting van uw bedrijf, alweer zoveel jaar geleden. U herdenkt en viert dit heuglijke feit graag samen met alle betrokkenen. Bovendien dient de te vieren periode op bijpassende wijze vorm gegeven te worden. Een gouden of zelfs diamanten jubileum mag best grootser gevierd worden dan een tinnen of koperen jubileum. En dat kan bij ons! U kunt bij ons terecht om er elk denkbaar jubileum vieren.

Ideeën jubileum

Bovendien bruisen we van de jubileum ideeën en weten dan ook als geen ander hoe u het jubileum vieren wilt in onze Brabantse feestlocatie vlakbij Eindhoven. Opties genoeg! Vertel ons gerust uw wensen en u zult bij ons een grandioos jubileum vieren.

Oh ja, we weten dat het best moeilijk is om leuke ideeën jubileum waardig, te vinden. Maar wij helpen u graag hierbij. Kom zorgeloos bij ons uw jubileum vieren! Wij gaan het voor u regelen. Op een heuglijke dag!

De volgende feesten behoren ook tot de mogelijkheden:

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek