Kerst in Brabant;
Heerlijk Kerstdiner in Oirschot

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor het vieren van Kerst in Brabant? De 3 Cronen is bij uitstek een leuk restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk kerstdiner in Oirschot!

Het kerstdiner is een 4-gangen keuzemenu waar u zelf kan kiezen uit verschillende overheerlijke gerechten. Het kerstdiner voor Kerstmis 2016 kost slechts € 35,00.

 

Mocht u plannen hebben om met kerst uit eten te gaan in Brabant of Oirschot, dan raden wij, ons met zorg en toewijding bereide kerstdiner, aan. Indien u interesse heeft; doe navraag bij onze medewerkers of bel naar 0499575300 om een reservering te plaatsen.

Wij serveren dit kerstmenu op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag om 14.00 uur en om 19.00 uur

  • Een en al sfeer als u uit eten gaat in Brabant
  • Een en al sfeer als u uit eten gaat in Brabant
  • Eten in onze bedstee
  • Een en al sfeer als u uit eten gaat in Brabant
  • Tafels in ons sfeervolle restaurant

Kerst in Oirschot vieren

Oirschot is perfecte locatie als u in Brabant kerst wilt vieren. Oirschot staat bekend om haar pittoreske uitstraling en monumentale gebouwen. Oirschot heeft een gezellige markt en een sfeervolle kern. Tijdens kerst zijn er diverse leuke activiteiten op de markt van Oirschot, zoals het Winterparadijs en een schaatsbaan. De ijsbaan ligt direct tegenover Restaurant de 3 Cronen. U kunt het kerstdiner makkelijk combineren met een leuk potje schaatsen met de kinderen of met uw partner.

Twijfel niet langer en kies voor een gezellige avond en kerstdiner Oirschot.

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek