Personeelsuitje bij De 3 Cronen

Niet alleen opent Restaurant De 3 Cronen graag zijn deuren voor gasten die bij ons komen dineren, maar ook uw feestjes verzorgen we graag voor u. Zoals bijvoorbeeld uw personeelsuitje in Brabant.

  • Personeelsuitje vieren in Brabant
  • Brabant personeelsuitjes met veel gezelligheid
  • Mogelijkheid om te eten tijdens het personeels uitje
  • Sfeervol restaurant voor uw personeelsuitjes in Brabant

Personeelsuitje

U wilt uw voltallige personeel of een specifieke medewerker eens in het zonnetje zetten. Of u en uw personeel hebben misschien een bijzondere mijlpaal bereikt of een buitengewone prestatie geleverd. Dan wordt u bij ons restaurant in Brabant flink in de watten gelegd. Want wij verzorgen uw personeelsuitje graag voor u, geheel volgens uw eigen wensen.

Personeelsuitje Brabant

Onze huiskamers, apart of gecombineerd, zorgen alleen al door de sfeer en de entourage, voor een prettige en ongedwongen ambiance. U voelt zich meteen thuis bij ons. Tevens zijn deze ruimtes van het restaurant voor groepen erg interessant.

Personeelsuitjes in Brabant zijn er volop te organiseren, maar wat dacht u van de toegevoegde waarde van het schilderachtige Oirschot, onze centrale ligging aan de Markt, ons monumentale pand, ons oergezellige Oirschots terras (overdekt, dat ook!) en goede bereikbaarheid? Om nog maar te zwijgen van onze voortreffelijke keuken! Van steengrill tot à la carte... alles is mogelijk voor personeelsfeesten of bedrijfsfeesten.

We stellen graag, in overleg met u, uw perfecte personeelsuitje samen. Of één van de onderstaande andere feesten:

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek