Uit eten in Brabant: Smaeckvol Oirschot

Culinair op stap in Brabant, zo kunt u Smaeckvol Oirschot het best omschrijven. Op deze avond gaat u genieten van de kookkunsten van vier verschillende koks van verschillende restaurants in Brabant. Eén van de deelnemende restaurants in Brabant is De 3 Cronen.

  • Close up in ons restaurant
  • Familie restaurant met heerlijk eten uit Brabant
  • Uit eten in Brabant
  • Uitzicht vanuit het restaurant op de kerk in Oirschot

In elke gelegenheid waar u gaat eten in Brabant, eet u een gerecht, waarna u voor de volgende gang naar een volgend restaurant in Oirschot wandelt. Dat doet u onder leiding van een kundige gids, die u informeert over de historische en monumentale gebouwen die u tijdens uw wandeling door Oirschot ziet. U bent dus niet alleen bezig met eten maar ook maakt u kennis met de Oirschotse cultuur. Het is erg afwisselend en dat maakt het uniek. Aan het einde van de avond heeft u een heerlijk viergangendiner gegeten en weet u bovendien heel wat over de Oirschotse historie.

Smaeckvol Oirschot wordt afgesloten met een gezellig samenzijn, waar u met uw gasten tot in de late uurtjes kunt genieten van een drankje en live muziek. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om na te praten over het eten en de wandeling. Een ideaal concept voor een bijzonder avondje uit! Meer weten over eten in Brabant?

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek