De Huiskamer

Achter de Gevelhof bevinden zich twee gezellige eetkamers: 'onze vurkaomer' (30 pers.) en 'de goeikaomer' (12 pers.). Deze intieme en authentiek ingerichte huiskamers zijn ideaal om in kleine of grotere groepen te genieten van een heerlijk diner. Uw groep kan altijd bij ons terecht.

  • Kamer in ons restaurant voor groepen
  • Kamer in ons restaurant voor groepen
  • Kamer in ons restaurant voor groepen
  • Genoeg ruimte om uit eten te gaan met groepen
  • Sfeervolle ruimte in het restaurant groepen

Restaurant groepen

Het vinden van een (exclusief) restaurant in Brabant voor groepen is niet gemakkelijk. Maar bij De 3 Cronen kunt u altijd uit eten met een groep gasten. Wij zijn helemaal ingericht als 'Restaurant voor Groepen'! Onze huiskamers zijn namelijk apart maar ook samen te gebruiken, waardoor er ruimte is voor 40 gasten. Wilt u met een nog groter gezelschap lekker en toch huiselijk dineren, dan combineren we de huiskamers gewoon met De Gevelhof. Uw 'uit-eten-groep' is bij ons altijd van harte welkom. Onze keuken en het bedienend personeel zijn op uw komst voorbereid.

Uit eten met groep

U gaat uit eten met een groep, maar soms wilt u in alle privacy van het diner en elkaars gezelschap kunnen genieten. Uw gesprekken, zakelijk of privé, hoeven niet door iedereen gehoord te worden en ook overlast van eventuele buren wordt niet altijd op prijs gesteld. Gelukkig hebben wij de juiste intieme huiskamer tot uw beschikking. Dus, is uw 'uit-eten-groep' klein of groot, De 3 Cronen is het restaurant voor groepen bij uitstek.

De 3 Cronen biedt door de drie ruimtes diverse mogelijkheden om familie- of bedrijfsfeesten op maat te leveren: van 8 tot 80 personen! We hebben altijd de juiste, intieme huiskamer(s) beschikbaar.

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek