Lekker eten op uw verjaardag

Bezoek op uw verjaardag restaurant De 3 Cronen in Oirschot. Wij leggen u graag in de watten. Bij ons staan uw wensen centraal, wij zullen ervoor zorgen dat uw verjaardag een dag wordt om nooit te vergeten.

  • Verjaardag restaurant ideaal voor kleine groepen
  • Besloten kamer om heerlijk te genieten van eten tijdens uw verjaardag
  • Gezelligheid en feest op uw verjaardag in ons restaurant
  • Restaurant ruimte verjaardag

Eten verjaardag

Sommige verjaardagen verdienen wat extra’s, toch? U wilt onderhand wel eens wat anders dan het gebruikelijke verjaardagsfeestje, waarbij de jarige gastheer of -vrouw zelf de hele tijd in touw is om voor de gasten te zorgen en daardoor zelfs op zijn/haar verjaardag eten helemaal dreigt over te moeten slaan...

Nee, het kan ook anders. Op uw verjaardag een restaurant bezoeken en gezellig met het hele gezelschap rond de tafel genieten. Heerlijk ...! Uit eten op uw verjaardag in de mooiste feestlocatie van Brabant! Ruim aandacht voor iedereen, tijd voor jezelf, om te genieten van elkaar, het fantastische eten, drinken en de ambiance. Wel de sfeer van thuis, maar niet de rompslomp voor- of achteraf!

Restaurant verjaardag

Daarom is het ook zo’n goed idee om voor uw verjaardag een restaurant uit te kiezen, dat u kwaliteit en exclusiviteit biedt, maar toch de gezellige intieme sfeer van uw eigen huiskamer weerspiegelt. Bij De 3 Cronen bent u aan het juiste adres. Kom op uw verjaardag eten bij De 3 Cronen!

Meerdere feest-mogelijkheden bij De 3 Cronen

Markt 18 - 5688 AJ Oirschot - 0499-575300 - info@de3cronen.nl
Restaurant bestek